Thijs Bakker

Burn-out coach Dalfsen

In Dalfsen herstellen met hulp van burn-out coach Thijs

Als ervaren burn-out coach in Dalfsen help ik je van je burn-out af komen. Ook kan ik je helpen om een burn-out te voorkomen. Heb je mentale en/ of fysieke signalen dat je mogelijk in een burn-out raakt? Kom dan meteen in actie. Hoe eerder je hulp vraagt aan een burn-out coach in Dalfsen, des te beter je van je klachten af komt en je mentaal en fysiek weer gezond voelt.

Een burn-out ontstaat niet zomaar. Er gaat altijd een lang traject aan vooraf. Veel te hard werken, teveel hooi op je schouders nemen, emotionele uitputting, cynisme of misschien een wat lager zelfbeeld. Ook de dwang die bijvoorbeeld die je iPhone of Samsung geeft kan leiden tot burn-out klachten. Op zondagavond alvast de mails van je werk lezen en beantwoorden. De Appgroep van je werk iedere keer even checken. Het ideale plaatje van je leven op FB en Insta tonen. Dit kan gewoon stress geven en je uitputten.

Ook Corona kan een uitputtende werking hebben. Veel mensen voelen zich uit balans en het kan gewoon lastig zijn om die weer te vinden. Ook kan overleg met je collega’s uitsluitend via Zoom of Teams je het gevoel geven dat je ze gewoon mist bij het koffiezetapparaat.
Het kan ertoe leiden dat je het gevoel hebt dat je echt moe bent en je afstand moet nemen van je werk. Het is belangrijk om zo’n situatie te voorkomen en dat is mogelijk door tijdig aan de slag te gaan met een burn-out coach zoals ik.

Met je burn-out coach in Dalfsen de natuur in

Als coach ga ik met je wandelen en gaan we kijken hoe we je burn-out tegen kunnen gaan en hoe jij je stress kunt verminderen. Tijdens het wandelingen buiten in de Dalfsen natuur merk je dat het je creatieve denken weer kan stimuleren en dat nieuwe inzichten en ideeën sneller tot stand kunnen komen. Lichaamsbeweging is gewoon effectief en werkt antidepressief.

Dalfsen Landgoed Den Berg

Dalfsen Landgoed Den Berg

Dalfsen Landgoed Rechteren

Dalfsen Landgoed Rechteren

Burn-out coach in Dalfsen en omgeving

Als burn-out coach werk ik ook in Kampen en Zwolle

Kennis maken met je burn-out coach in Dalfsen

Ben je op zoek naar een burn-out coach of life-coach in Dalfsen dan nodig ik je uit voor een wandeling langs de Vecht of op landgoed “Den Berg” en op landgoed Rechteren. We kunnen starten bij het NS stadion van Dalfsen of op de kruising van de Diezerstraat en de Rietmansweg in de buurtschap Millingen in Dalfsen. Dan help ik je uitzoeken wat je stress geeft en wellicht kan ik je helpen je te ontdekken wat jouw behoeftes zijn en op welke manier je sneller uit je burn-out komt. Want je komt uit je uit je burn-out.

Neem vrijblijvend contact met me op.

Hartelijke groet,
Thijs.