Mediation

Bemiddeling bij een zakelijk of arbeidsconflict

Je hebt een zakelijk of arbeidsconflict. De emoties zijn hoog opgelopen. Je hebt geen overzicht meer en de situatie lijkt niet in beweging te komen.

Je kunt een advocaat inschakelen, maar dan is de kans groot dat je tegenover elkaar komt te staan. En de communicatie alleen nog maar via advocaten verloopt. Dat is vrijwel altijd een pijnlijk traject, dat heel veel tijd, energie en kosten met zich meebrengt. En mogelijk een permanent verstoorde (arbeids)relatie.

Tijdig met elkaar in gesprek

Wanneer je er samen uit wilt komen, dan schakel je mij in als conflictbemiddelaar. Ik breng jullie in gesprek met elkaar, nu het nog niet te laat is. Ik help je snel en effectief met het vinden van een oplossing waar jullie samen achter staan. Zo bespaar je tijd, energie, en een hoop ellende. Maar je bespaart elkaar ook de last van een enorme kostenpost.

Onpartijdig

Als mediator ben ik een onpartijdige derde en zorg ervoor dat jullie beiden een evenredige inbreng hebben in de onderhandelingen. Ik begeleid en ondersteun het gesprek waar nodig zodat jij, maar ook de andere partij zich gehoord voelt en we samen de beste oplossing vinden. Zo wordt een conflict geen zwarte bladzijde in je geschiedenis, maar een constructief moment waarop beide partijen in respect met elkaar verder kunnen. Of ieder hun eigen weg kiezen.