Thijs Bakker

Burn-out coach Kampen

Herstel in Kampen met hulp van burn-out coach Thijs

Als ervaren burn-out coach in Kampen help ik je van je burn-out af komen. Ook kan ik je helpen om een burn-out te voorkomen. Heb je mentale en/ of fysieke signalen dat je mogelijk in een burn-out raakt? Kom dan meteen in actie. Hoe eerder je hulp vraagt aan een burn-out coach in Kampen, des te beter je van je klachten af komt en je mentaal en fysiek weer gezond voelt.

Een burn-out ontstaat niet zomaar. Er gaat altijd een traject aan vooraf. Te hard werken, teveel verantwoording voelen, een emotionele uitputting, cynisme of bijvoorbeeld een laag zelfbeeld. Ook de dwang die bijvoorbeeld die je mobiele telefoon geeft kan leiden tot een burn-out. Op zondagmiddag de mails van je collega’s alvast lezen en beantwoorden. De Appgroep van je werk ieder uur even checken. Het ideale plaatje van je leven op Instagram tonen. Dit kan je uitputten. Ook Corona kan een uitputtende werking hebben. Veel mensen voelen zich niet mee in balans en het kan lastig zijn om de juiste balans weer te vinden. Ook kan overleg met je collega’s uitsluitend via Teams of Zoom je het gevoel geven dat je ze mist bij het koffiezetapparaat.

Het kan ertoe leiden dat je het gevoel hebt dat je op bent, je je echt moe voelt en je geleidelijk ook afstand neemt van je werkomgeving. Het is belangrijk om dergelijke situaties te voorkomen en dat is mogelijk door tijdig aan de slag te gaan met een mij als burn-out coach.

Als coach help ik je al wandelend om een burn-out tegen te gaan en om je stress te verminderen. Tijdens de wandelingen in de buiten in de natuur merk je dat het je creatieve denken stimuleert en nieuwe inzichten en ideeën sneller tot stand komen. Lichaamsbeweging is bewezen effectief en werkt antidepressief.

Kampen

Kampen

Kampen langs de IJssel

Kampen langs de IJssel

Kampen langs de Uiterwijkseweg

Kampen langs de Uiterwijkseweg

Burn-out coach in Kampen en omgeving

Als burn-out coach werk ik ook in Dalfsen en Zwolle

Maak alvast kennis met je burn-out coach in Kampen

Ben je op zoek naar een burn-out coach of life-coach in Kampen dan nodig ik je uit om langs de IJssel te wandelen, dan starten we bij het NS station van Kampen aan de kant van IJsselmuiden langs de Zwolseweg en de Uiterwijkseweg. Dan kunnen we samen uitzoeken wat jou stress geeft en wellicht kan ik je helpen je te ontdekken wat jouw behoeftes zijn en op welke manier je sneller uit je burn-outkomt. Want je komt uit je uit je burn-out.

Neem vrijblijvend contact met me op.

Hartelijke groet,
Thijs.