Thijs Bakker

Burn-out coach Zwolle

Herstellen met hulp van Thijs burn-out coach in Zwolle

Als ervaren burn-out coach in Zwolle help ik je van je burn-out af komen. Ook kan ik je helpen om een burn-out te voorkomen. Heb je mentale en/ of fysieke signalen dat je mogelijk in een burn-out raakt? Kom dan meteen in actie. Hoe eerder je hulp vraagt aan een burn-out coach in Zwolle, des te beter je van je klachten af komt en je mentaal en fysiek weer gezond voelt.

Een burn-out ontstaat niet van de een op de andere dag. Er gaat een heel traject aan vooraf. Te hard werken, teveel verantwoording voelen, een emotionele uitputting, cynisme of bijvoorbeeld een laag zelfbeeld. Ook de dwang die bijvoorbeeld die je mobiele telefoon geeft kan leiden tot een burn-out. Op zondagavond de mails van je collega’s alvast lezen en beantwoorden. De Appgroep van je werk ieder uur checken. Een perfect en gelukkig leven op Instagram te showen. Dit kan je uitputten. Ook kan Corona je uitputten. Het brengt veel mensen uit balans en het kan lastig zijn om de juiste balans weer te vinden. Ook kan overleg met je collega’s uitsluitend via Teams of Zoom je het gevoel geven dat je ze mist bij het koffiezetapparaat.

Het kan ertoe leiden dat je het gevoel hebt dat je op bent, je extreem moe bent en afstand neemt van je werk. Het is belangrijk om dergelijke situaties te voorkomen en dat is mogelijk door op tijd aan de slag te gaan met een mij als burn-out coach.

Samen wandelen in de natuur met je burn-out coach in Zwolle

Als burn-out coach help ik je al wandelend in Zwolle om je stress te verminderen en een burn-out tegen te gaan. Tijdens de wandelingen in de Zwolse natuur merk je dat dit je creatieve denken stimuleert zodat nieuwe inzichten en ideeën sneller tot stand komen. Lichaamsbeweging is bewezen effectief en kent een antidepressieve werking op lichaam en geest.

Zwolle Park Het Engels Werk

Zwolle langs de IJssel

Zwolle De Schellerdijk F2

Zwolle De Schellerdijk

Zwolle langs de IJssel

Zwolle wandelen langs de IJssel

Burn-out coach in Zwolle en omgeving

Als burn-out coach werk ik ook in Dalfsen en Kampen

Ontmoet je burn-out coach in Zwolle

Ben je in Zwolle op zoek naar een burn-out coach? Dan nodig ik je uit om met me te gaan wandelen in het Zwolse park het “Engelse Werk” of op de Schellerdijk langs de IJssel. Al wandelend langs deze mooie plekken in Overijssel kunnen we samen uitzoeken wat jou stress geeft en kan ik je als burn-out coach helpen ontdekken wat jouw behoeftes om sneller uit je burn-out te komen. Want je komt uit je uit je burn-out.

Neem vrijblijvend contact met me op.

Hartelijke groet,
Thijs.